Pentuja

Meillä ei ole pentuesuunnitelmia vuodelle 2020.

Otan vastaan pentutiedusteluja vain Pirkanmaan alueelta. Jos olet kiinnostunut pennusta, laitathan minulle sähköpostia. Yhteydenottopyynnössä kerrothan minulle, toivotko ensisijaisesti urosta vai narttua, oletko kiinnostunut näyttelyistä tai muista koiraharrastuksista, koirataustastasi sekä siitä, millaiseen perheeseen ja mille paikkakunnalle pentu olisi tulossa. Kasvattajana autan mielelläni turkinhoitoon ja koira-arkeen liittyvissä kysymyksissä koirasi pentuajasta vanhuudenpäiviin saakka. 

Charming Steps pennut myydään vastuuntuntoisiin ja rakastaviin koteihin. Pennut kasvavat tavallisessa kotiympäristössä kotonamme Tampereella ja tottuvat kodin ääniin, ihmisiin ja ulkoiluun. Kaikki kasvattamani Charming Steps pennut ovat silmä- ja polvitarkastetuista, hyväluonteisista vanhemmista. Kauppakirja tehdään Suomen Kennelliiton hyväksymälle kaavakkeelle. Jokainen pentu saa kasvattajakodista mukaansa oman pentupaketin. Pentupaketti sisältää mm. pentuoppaan, ruokaa, leluja sekä viltin/makuualustan.

Etsin jatkuvasti sopivia sijoitusperheitä tuleviin pentueisiin. Mikäli sijoitussopimus kiinnostaa, lue osio sijoitussopimuksesta ja ota rohkeasti yhteyttä.

Päivitetty 7.6.2020

Coton de Tuléar pentu
Coton de Tuléar pentu