Pentuja

Myyn pennut ensisijaisesti Pirkanmaan alueelle. Emme ota enää pentukyselyjä vuodelle 2021 kotikoiriksi menevistä pennuista, mutta mikäli olet sijoituskoirasta kiinnostunut, niin lue osio ”sijoitussopimus” huolella ja ota yhteyttä. 

Charming Steps pennut myydään vastuuntuntoisiin ja rakastaviin koteihin. Pennut kasvavat tavallisessa kotiympäristössä kotonamme Tampereella ja tottuvat kodin ääniin, ihmisiin ja ulkoiluun. Kaikki kasvattamani Charming Steps pennut ovat silmä- ja polvitarkastetuista, hyväluonteisista vanhemmista. Kauppakirja tehdään Suomen Kennelliiton hyväksymälle kaavakkeelle. Jokainen pentu saa kasvattajakodista mukaansa oman pentupaketin. Pentupaketti sisältää mm. pentuoppaan, ruokaa, leluja sekä viltin/makuualustan.

Yhteydenottopyynnössä kerro itsestäsi ja perheestäsi, miksi olet päätynyt tähän rotuun ja mikä on elämäntilanteesi. Kerro myös, mitä mahdollisesti haluaisit koiran kanssa harrastaa ja onko sinulla aiempaa koirakokemusta ja oletko valmis sitoutumaan turkinhoitoon. Mainitse jos perheessäsi on jo muita lemmikkejä. Muista, että koiraan on sitouduttava yli kymmeneksi vuodeksi. En myy pentuja osamaksulla. Pyrin vastaamaan kyselyihin kuukauden kuluessa sähköpostitse.

Päivitetty 22.5.2021

Coton de Tuléar pentu
Coton de Tuléar pentu