Pentuja

Meillä ei ole pentuesuunnitelmia vuodelle 2020 tai 2021.

Charming Steps pennut myydään vastuuntuntoisiin ja rakastaviin koteihin. Pennut kasvavat tavallisessa kotiympäristössä kotonamme Tampereella ja tottuvat kodin ääniin, ihmisiin ja ulkoiluun. Kaikki kasvattamani Charming Steps pennut ovat silmä- ja polvitarkastetuista, hyväluonteisista vanhemmista. Kauppakirja tehdään Suomen Kennelliiton hyväksymälle kaavakkeelle. Jokainen pentu saa kasvattajakodista mukaansa oman pentupaketin. Pentupaketti sisältää mm. pentuoppaan, ruokaa, leluja sekä viltin/makuualustan.

Yhteydenottopyynnössä kerrothan toiveen pennun sukupuolesta, mahdollisista näyttely- tai muista koiraharrastussuunnitelmista, koirataustastasi ja perheestäsi. Kasvattajana autan mielelläni turkinhoitoon ja koira-arkeen liittyvissä kysymyksissä koirasi pentuajasta vanhuudenpäiviin saakka. Myyn pennut ensisijaisesti Pirkanmaan alueelle. En myy pentuja osamaksulla.

Etsin ajoittain sopivia sijoitusperheitä tuleviin pentueisiin. Mikäli sijoitussopimus kiinnostaa, lue osio sijoitussopimuksesta ja ota yhteyttä.

Päivitetty 14.10.2020

Coton de Tuléar pentu
Coton de Tuléar pentu