Pentuja

Charming Steps A-Pentue syntyi 12.11.2019 yhdistelmästä Grace Kelly de Flores del Te ”Stella” ja Raivarin Jerry Cotton ”Niki”. Kaikki pennut on varattu. Jatkossa meillä on pentueita noin joka toinen vuosi.

Jos olet kiinnostunut Charming Steps pennusta, laitathan minulle sähköpostia. Yhteydenottopyynnössä kerrothan minulle oletko etsimässä tyttöä vai poikaa, oletko kiinnostunut mahdollisesti näyttelyistä tai muista koiraharrastuksista, koirataustastasi sekä siitä, millaiseen perheeseen ja minne päin Suomea uusi pentu olisi tulossa. Kasvattajana autan mielelläni turkinhoitoon ja koira-arkeen liittyvissä kysymyksissä koirasi pentuajasta vanhuudenpäiviin saakka.

Charming Steps pennut myydään vastuuntuntoisiin ja rakastaviin koteihin. Kaikki kasvattamani Charming Steps pennut ovat silmä- ja polvitarkastetuista, hyväluonteisista vanhemmista. Kauppakirja tehdään Suomen Kennelliiton hyväksymälle kaavakkeelle. Jokainen pentu saa kasvattajakodista mukaansa oman pentupaketin. Pentupaketti  sisältää hoito-ohjeita, penturuokaa, oman lelun sekä turkinhoidon perusvälineet.

Päivitetty 16.11.2019

Coton de Tuléar pentu
Coton de Tuléar pentu