Pentuja

Etsin sijoituskoirasta kiinnostunutta perhettä Tampereelta vuoden 2021 pentueeseen. Lue osio ”sijoitussopimus” huolella ja ota yhteyttä. En ota vastaan pentukyselyjä Pirkanmaan ulkopuolelta. 

Charming Steps pennut myydään vastuuntuntoisiin ja rakastaviin koteihin. Pennut kasvavat tavallisessa kotiympäristössä kotonamme Tampereella ja tottuvat kodin ääniin, ihmisiin ja ulkoiluun. Kaikki kasvattamani Charming Steps pennut ovat silmä- ja polvitarkastetuista, hyväluonteisista vanhemmista. Kauppakirja tehdään Suomen Kennelliiton hyväksymälle kaavakkeelle. Jokainen pentu saa kasvattajakodista mukaansa oman pentupaketin. Pentupaketti sisältää mm. pentuoppaan, ruokaa, leluja sekä viltin/makuualustan.

Yhteydenottopyynnössä kerrothan itsestäsi ja perheestäsi, miksi olet päätynyt tähän rotuun ja mikä on elämäntilanteesi. Kerro myös, mitä mahdollisesti haluaisit koiran kanssa harrastaa ja onko sinulla aiempaa koirakokemusta. Mainitse jos perheessäsi on jo muita lemmikkejä. Muista, että koiraan on sitouduttava yli kymmeneksi vuodeksi. Tällä hetkellä cotton on todella suosittu rotu ja on tavallista, että aikaa sopivan pennun löytymiseen menee pitkään. En myy pentuja osamaksulla. Minulla ei ole pennunvarauslistaa vaan jokaiselle pennulle valitaan yksilöllisesti sopivin perhe. 

Päivitetty 21.1.2021

Coton de Tuléar pentu
Coton de Tuléar pentu